Over Hilde

Ik heb altijd een grote liefde gehad voor boeken, muziek, taal. Toen de eerste homecomputers uitkwamen, had ik het geluk er meteen eentje te kunnen aanschaffen. Het balletje was aan het rollen gezet…

Een computergeek ben ik niet. Maar ik houd wel de trends in het oog, de evoluties, en tracht die een plaats te geven in onze maatschappij, onze cultuur, ons economische leven.

Informatie doorgeven aan anderen is altijd mijn passie geweest. Het is begonnen met het e-zine netties, waarvoor ik eerst losse bijdragen leverde, en in 1997 de eindredactie overnam. Nu ben ik de uitgever van het e-zine. Het geeft mij de mogelijkheid om het objectieve nieuws van duiding te voorzien, en de nodige kritische vragen te stellen bij de actuele gebeurtenissen. Het brengen van informatie is daarbij altijd belangrijker geweest voor mij dan geld verdienen – ik beschouw Netties als een visitekaartje, dat eventuele opdrachtgevers voor mijn freelance activiteiten een blik biedt op mijn stijl en kunnen.

Drie jaar geleden kwam ik per toeval in contact met hoorspelen. En het werd meteen een passie, die ik nu verwerk in een blog. Daarin laat ik de lezer samen met mij de hoorspelen ontdekken die ik tegenkom, en waarover ik informatie verzamel.

Wie me wil contacteren, doet dat zo:
Hilde Van Gool
Bossestraat 32
2220 Heist op den Berg
Tel 0475/534120.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: